fbpx

Internetostovaroitus

Seikon valtuuttama jälleenmyyjä

Paras paikka valita ja ostaa SEIKO-rannekello on valtuutettu SEIKO-jälleenmyyntipiste tai verkkokauppa. Näistä paikoista löydät viimeisimmmät mallistot, ja voit olla varma että uuden kellosi ranneke mitoitetaan sinulle sopivaksi.

Tämän vuoksi suosittelemme, että ostaisit SEIKO-rannekellosi vain valtuuttamaltamme jälleenmyyjältä. Seikon valtuuttaman verkkokaupan tunnistat ”SEIKO Authorized Dealer Site” – merkistä. Valtuutetun verkkokaupan omistajilla on aina myös jälleenmyyntipiste, jossa voit vierailla tutustumassa SEIKO-rannekelloihin ja saat miellyttävän ja asiantuntevan opastuksen.

SEIKO antaa EU alueen sisältä, virallisilta jälleenmyyjiltä ostettuihin kelloihin kahden (2) vuoden takuun. Muualta kuin EU alueelta, virallisilta jälleenmyyjiltä ostettuihin kelloihin annetaan kansainvälinen yhden (1) vuoden takuu. Emme takaa palvelua emmekä takuuta valtuuttamattomien myyntipisteiden kelloille.

Tämän sivuston artikkeleiden, kuvien tai videoiden luvaton kopiointi on kielletty. SEIKO ei ole vastuussa mistään väitteistä tai lupauksista, joita esitetään muilla kuin SEIKO Watch Corporationin hallinnoimilla www-sivustoilla.